Over Angelique

Mijn naam is Angelique de Vogel, geboren in Delft. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie kinderen: Len (16), Deene (14) en Jez (11). En proberen wij onze hond Vincent op te voeden, de grootste puber in huis 😉

Ik studeerde Toerisme & Verkeer op de Nationale Hogeschool in Breda, en heb studies afgerond met name gericht op leiderschap, governance en bestuur. Recent mag ik hieraan toevoegen dat ik gecertificeerd ben als Vertrouwenspersoon.

Mijn carrière heb ik opgebouwd in het bedrijfsleven. 19 jaar heb ik voor KPN gewerkt in diverse management & directie posities in commerciële en operationele omgevingen. Waaronder als regiodirecteur voor de Monteursorganisatie verantwoordelijk voor de regio’s Midden Nederland en Noord West Nederland. De laatste jaren uit de KPN periode heb ik als Director de Sales Support organisatie van Zakelijke Markt opgebouwd en leiding gegeven aan Mindtree in India.

Fantastisch samenwerken met zo'n authentiek en menselijk persoon.

Na 19 jaar met veel plezier voor KPN te hebben gewerkt, maak ik een bewuste stap naar ‘buiten’. Ik ga als Directeur leidinggeven aan het bedrijf SalesValue, onderdeel van The IT Channel Company in Leusden, waar ik ervaring in de MKB markt opdoe.

3 jaar later in 2020 maak ik een comeback bij dochteronderneming KPN Security, waar de overnames van cybersecurity MKB bedrijven DearBytes en Qsite IT zijn ondergebracht en ben ik verantwoordelijk om de commerciële organisatie te professionaliseren en hiermee groei te realiseren.

In 2022 ben ik genomineerd voor de Dutch IT Channel Award voor mijn rol als Commercieel Directeur. Ben ik mentor voor topvrouwen vanuit het Women Visibility programm, en Member van SER Topvrouwen. Schreef in 2019 en 2020 columns over weekendpleegzorg voor Pleegzorgorganisatie Enver.

Alles waar ik zakelijk op uitgedaagd werd in de afgelopen jaren: doelen bereiken, transities begeleiden, en veranderingen omarmen, speelt zich levensecht af in mijn persoonlijke leven als blijkt dat mijn vader niet mijn biologische vader is. En ik op mijn 46ste hoor dat ik half Turks ben.