Lezingen

Angelique De Vogel

Angelique geeft lezingen over het belang van identiteit, groei en ontwikkeling. Haar overtuiging is dat meer begrip voor elkaar leidt tot een hogere waarde voor je onderneming.

Ilaaf Al-Saidi, spreker & columnist;
‘Ontdek het fascinerende verhaal van Angelique, een Westerse vrouw die haar biologische familie in Turkije heeft gevonden en omgaat met de uitdagingen te integreren in een nieuwe cultuur’

Angelique deelt haar ervaringen en inzichten over hoe het is om anders te zijn en hoe je verschillende culturen kunt overbruggen. Tijdens haar lezingen neemt Angelique het publiek mee op een reis door haar persoonlijke verhaal, waarbij ze openhartig spreekt over de uitdagingen die ze heeft ervaren tijdens haar 2 jaar durende zoektocht naar haar roots en hoe ze deze heeft overwonnen.

Door middel van humor en empathie, spreekt Angelique over een inclusieve en succesvolle samenwerking in een diverse wereld, zelfs als je elkaars taal niet spreekt.

Ben je geïnteresseerd in (culturele) diversiteit en hoe we elkaar beter kunnen begrijpen? Neem contact op voor een lezing en laat je inspireren over de reis van zelfontdekking en het belang je te verdiepen in de denk en leefwereld van de ander.