Leiderschap

Angelique De Vogel

Altijd energiek, scherp, zakelijk maar ook nog menselijk zijn is een gave, en dat heb jij

Leiderschap

Angelique De Vogel

Altijd energiek, scherp, zakelijk maar ook nog menselijk zijn is een gave, en dat heb jij

Angelique is meerdere jaren erkend als “Potential”, “Talent”, “Leadership potential” en “Vrouwelijk Talent”. Deze erkenningen getuigen van haar vermogen om uit te blinken in haar werk, leiderschapspotentieel te tonen en unieke sterke punten en uitdagingen van de organisatie, het team en het individu te begrijpen. Haar achtergrond als communicatieadviseur en haar afstuderen in toerisme & verkeer vormen de basis voor haar succesvolle carrière in leiderschapsposities. Naast haar werk begeleidt ze met veel plezier young professionals bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en uitdagingen die ze in het (bedrijfs) leven tegenkomen. Angelique is, samen met haar compagnon ook oprichter en partner van van de Vertrouwenspersoonsdienst voor MKB bedrijven. 

Werkervaring

Mijn carrière heb ik opgebouwd in het bedrijfsleven. 19 jaar heb ik voor KPN gewerkt in diverse management & directie posities in commerciële en operationele omgevingen. Waaronder als regiodirecteur voor de Monteursorganisatie verantwoordelijk voor de regio’s Midden Nederland en Noord West Nederland. De laatste jaren uit de KPN periode heb ik als Director de Sales Support organisatie van Zakelijke Markt opgebouwd en leiding gegeven aan Mindtree in India.

Na 19 jaar met veel plezier voor KPN te hebben gewerkt, maak ik een bewuste stap naar ‘buiten’. Ik ga als Directeur leidinggeven aan het bedrijf SalesValue, onderdeel van The IT Channel Company in Leusden, waar ik ervaring in de MKB markt opdoe.

3 jaar later in 2020 maak ik een comeback bij dochteronderneming KPN Security, waar de overnames van cybersecurity MKB bedrijven DearBytes en Qsite IT zijn ondergebracht en ben ik verantwoordelijk om de commerciële organisatie te professionaliseren en hiermee groei te realiseren.

In 2022 ben ik genomineerd voor de Dutch IT Channel Award voor mijn rol als Commercieel Directeur. Ben ik mentor voor topvrouwen vanuit het Women Visibility programm, en Member van SER Topvrouwen. Schreef in 2019 en 2020 columns over weekendpleegzorg voor Pleegzorgorganisatie Enver.

Alles waar ik zakelijk op uitgedaagd werd in de afgelopen jaren: doelen bereiken, transities begeleiden, en veranderingen omarmen, speelt zich levensecht af in mijn persoonlijke leven als blijkt dat mijn vader niet mijn biologische vader is. En ik op mijn 46ste hoor dat ik half Turks ben. 

In 2023 schrijf ik een boek “Ontworteld”, met als missie dat ieder mens het recht heeft te weten wie je bent en waar je vandaan komt. Na het uitbrengen van dit boek, ontstaat ruimte om samen met mijn compagnon een landelijke organisatie op te richten: Vertrouwenspersoon voor MKB.  

 

Opleidingen, o.a.

  • Gecertificeerd Vertrouwenspersoon LVV bij Van Oss & Partners
  • Postgraduate Governance voor commissarissen & bestuurders bij Wagner
  • Masterclass Innovatiemanagement bij Nyenrode
  • High Performance Leadership bij IMD Business School
  • Leadership Development Program bij IMD Business School
  • Post Bachelor Salesmanagement bij NCOI Bedrijfskunde & Management
  • WO modules bedrijfswetenschappen  bij Open Universiteit
  • HBO bij Nationale Hogeschool Toerisme & Verkeer (NHTV)