Fantastisch samenwerken met zo'n authentiek en menselijk persoon.

Verken je eigen weg,
Niet het pad van anderen…

Ben je op zoek naar persoonlijke groei te midden van de uitdagingen in jouw organisatie, of verloopt een samenwerking niet fijn? Ik help je graag als jouw personal coach.

Gedurende vele jaren heb ik diverse directie- en managementposities bekleed binnen het bedrijfsleven. Mijn kracht is het overzien van in -en externe krachtenvelden, het managen van dynamiek en het aanmoedigen van kwaliteit. Het besef van je eigen identiteit is van cruciaal belang, zowel op persoonlijk vlak als binnen de zakelijke wereld. Dit besef helpt je in je kracht te staan en optimaal te functioneren.

Hoe ik je help is door strategisch te sparren. Dit wil zeggen: samen praten we en denken we na over de onderliggende factoren die je ontwikkeling, samenwerking en groei beïnvloeden. Ik sta klaar om naar jou te luisteren, je te ondersteunen en te begeleiden. Of het nu gaat om persoonlijke uitdagingen of het aanpakken van zakelijke kwesties, samen bespreken we jouw unieke situatie.

Naast mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ben ik ook gecertificeerd registervertrouwenspersoon, en mentor van het Women Diversity programma. Deze rol stelt mij in staat staat om professionals te coachen en ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling, waardoor ik jou op een professionele en persoonlijke wijze kan begeleiden. 

Digitaal

Onze gesprekken vinden digitaal of telefonisch plaats. Indien het handiger is om om elkaar op locatie te ontmoeten, is dit in overleg een optie. We kunnen met elkaar een heerlijke wandeling maken in de Groenzoom, een vogelrijk gebied in Berkel en Rodenrijs. Ik stuur je met plezier een persoonlijke uitnodiging toe.

Plan Gemakkelijk Jouw Moment

Het is mijn doel om jou te ondersteunen. Een eenmalige sessie is mogelijk. Een strippenkaart is voordeliger en geeft ruimte om meerdere momenten in te plannen. Voel je vrij om een afspraak in te plannen in mijn agenda die op vaste tijdstippen in de ochtend zijn, zodat we fris starten. Of stuur mij een email zodat we samen de aanpak bepalen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

DNA Onderzoek

Omdat ik iedereen een warm hart toedraag die zoekende is naar waar je vandaan komt.

Ben je op zoek naar je biologische roots en zoek je steun bij deze zoektocht? Vanuit DNA is veel mogelijk.
Ik kan je van harte aanbevelen www.dnahulp.nu en www.socht.esterdelau.nl 
Professionals die je kunnen bijstaan in dit proces.