Coachend klankborden

Verken je eigen weg,
Niet het pad van anderen…

Ben je op zoek naar een gesprekspartner die bekend is met het gevoel van een biologisch gemis, ook wel bekend als ontworteling? Of ben je op zoek naar persoonlijke groei te midden van de uitdagingen in jouw organisatie of verloopt een samenwerking niet fijn? Ik help je graag.

Gedurende vele jaren heb ik diverse directie – en managementposities bekleed binnen het bedrijfsleven. Het besef van je eigen identiteit is van cruciaal belang, zowel op persoonlijk vlak als binnen de zakelijke wereld. Altijd al had ik het gevoel dat ik ‘anders’ was, dat er iets niet klopte. En toch … na 46 jaar komt een familiegeheim aan het licht. Ik heb een andere biologische vader, en ben ‘ineens’ half Turks. 

Hoe ik je help is door strategisch te sparren. Dit wil zeggen: samen praten we, en denken we na, over de onderliggende factoren. Ik sta klaar om naar jou te luisteren, je te ondersteunen en te begeleiden. Of het nu gaat om het uitwisselen van ervaringen van een biologisch gemis en ermee om te gaan, of het aanpakken van uitdagingen binnen het bedrijfsleven. Samen bespreken we jouw unieke situatie. Naast ervaringingdeskundige, en vele jaren op topniveau in het bedrijfsleven, ben ik ook gecertificeerd registervertrouwenspersoon om jou goed te ondersteunen. 

Fysiek of digitaal

Onze gesprekken vinden plaats in Berkel en Rodenrijs, waar je bij mij thuis van harte welkom bent. Indien het handiger is om  om elkaar digitaal te ontmoeten via Teams, of op een andere locatie is dit absoluut een optie. Soms is het voor een situatie op werkgebied pragmatischer. Laat me weten wat jouw voorkeur heeft. Ik stuur je met plezier een persoonlijke uitnodiging toe.

Plan Gemakkelijk Jouw Moment

Het is mijn doel om jou te ondersteunen zonder financiële belemmeringen. Mijn basistarief is €129,- excl. btw p.u. Voor particulieren hanteer ik een lager tarief omdat mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen. Je kunt me erover een mail sturen. Voel je vrij om een afspraak in te plannen in mijn agenda die op vaste tijdstippen in de ochtend zijn, zodat we fris starten. Daarnaast heb jij volledig controle over het aantal gesprekken die je wilt plannen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

DNA Onderzoek

Ben je op zoek naar je biologische roots en zoek je steun bij deze zoektocht? 
Vanuit DNA is veel mogelijk. Ik kan je van harte aanbevelen www.dnahulp.nu en www.socht.esterdelau.nl 
Professionals die je kunnen bijstaan in dit proces. 

Fysiek of digitaal

Onze gesprekken vinden plaats in Berkel en Rodenrijs, waar je bij mij thuis van harte welkom bent. Indien het handiger is om  om elkaar digitaal te ontmoeten via Teams, is dat absoluut een optie. Soms is dit voor een situatie op werkgebied pragmatischer. Laat me weten wat jouw voorkeur heeft. Ik stuur je met plezier een persoonlijke uitnodiging toe.

Plan Gemakkelijk Jouw Moment

Het is mijn doel om jou te ondersteunen zonder financiële belemmeringen. Mijn basistarief is €129,- excl. btw p.u. Voor particulieren hanteer ik een lager tarief omdat mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen. Je kunt me erover een mail sturen. Voel je vrij om een afspraak in te plannen in mijn agenda die op vaste tijdstippen in de ochtend zijn, zodat we fris starten. Daarnaast heb jij volledige controle over het aantal gesprekken dat je wilt plannen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ben je op zoek naar je biologische roots en zoek je steun bij deze zoektocht? 
Vanuit DNA is veel mogelijk. Ik kan van harte aanbevelen www.dnahulp.nu en www.socht.esterdelau.nl